Nemkonto
English

Brug af Nemkonto

Her finder du hjælp og vejledning i, hvordan du som sagsbehandler bruger systemet

Vi har lavet en sagsbehandlervejledning, der giver vejledning i, hvordan alle de forskellige funktioner udføres i selvbetjeningsdelen.

Gå til sagsbehandlervejledning

Derudover har vi lavet nedenstående brugervejledning, hvor du kan se de mest gængse funktioner i NemKonto-systemet. Derudover har vi lavet en minivejledning du kan hente i boksen herunder. 

Log ind på selvbetjening med din medarbejdersignatur

  • Klik på ”Log ind sagsbehandler” 
  • Klik på linket ”Log på med MitID Erhverv” på den side, du nu får vist.
  • Indtast dit bruger-ID og tryk 'fortsæt'.
  • Åbn den MitID-app, som du har tilknyttet til dit MitID Erhverv. Med MitID Erhverv har du haft mulighed for at koble dit private MitID med dit MitID Erhverv. Vær derfor opmærksom på, at åbne den korrekte app.
  • Scan QR-koden.

Oprettelse af brugere i NemKonto-systemet

Ved at følge tilslutningsguiden nedenfor kan man oprette nye brugere eller ændre rettighederne for de brugere, der har adgang til NemKonto-systemet. Man kan kun oprette nye brugere og ændre rettigheder for eksisterende brugere for de systemer, som allerede er oprettet i NemKonto.

Gå til tilslutningsguiden

Minivejledning

Minivejledning giver vejledning til oprettelse og ændring af NemKonti og specifikke konto. Minivejledning findes i et printvenlig pdf-format og i et word-format, der let kan tilpasses jeres myndighed:
 
Minivejledning (doc) 
Minivejledning (pdf) 

Opdateret d. 22. maj 2024