Prisstruktur

Læs om priserne for direkte tilslutning til NemKonto-systemet

Priser for tilslutning til NemKonto-systemet

I nedenstående dokument ses priserne for direkte tilslutning til NemKonto-systemet for Private Udbetalere samt priserne for brugen af systemet. Priserne fremgår også af bilag 1 i tilslutningsvilkårene (pdf)

Prismodel - NemKonto for Private Udbetalere 2019 (pdf) Alle priser i tabellen er eks. moms og gældende fra 1. april 2019


Når NemKonto Support har modtaget Tilslutningsvilkårene i underskrevet stand, vil den Private Betalingsformidler modtage et brev vedrørende det Tekniske tilslutningsforløb.

Eksempel på brev vedrørende det Tekniske tilslutningsforløb (pdf)(VANS)
Eksempel på brev vedrørende det Teknsike tilslutningsforløb (pdf) (MQ)

Derefter vil det nærmere forløb omkring tilslutningsprøven blive fastlagt. Der er lavet en Tilslutningsdrejebog, som omhandler det samlede forløb for tilslutningsprøven og test.

Tilslutningsprøvedrejebog for NemKonto for Private Udbetalere (pdf)

Når tilslutningsprøven er godkendt, vil den Private Betalingsformidler modtage den Tekniske tilslutningsaftale. Den Tekniske tilslutningsaftale indeholder oplysninger om den tekniske opsætning i forbindelse med brugen af NemKonto for Private Udbetalere.

Eksempel på Teknisk tilslutningsaftale (pdf) (VANS)
Eksempel på Teknisk tilslutningaftale (pdf) (MQ)

Den Tekniske tilslutningsaftale skal underskrives og returneres til NemKonto Support, som herefter orientere den Private Betalingsformidler om, hvornår der kan sendes betalingsmeddelelser til NemKonto-systemet.

Gå tilbage